L-V: 9:30-17:30 S: 10:00-13:00   0770462194

  • Coșul este gol!

Protecția Datelor

FORMULAR DE INFORMARE SICONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

1.Principii de protectie a datelor

• Colectarea datelor personale se va efectua numai in scopurile specificate, explicite si legitime (prezentate lapct. 4)

• Datele NU vor fi prelucrate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu aceste scopuri;

• Datele personale vor fi exacte, si actualizate (daca este necesar);

• Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;

• Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-un mod de inalta securitate;

• Datele personale nu vor fi partajate tertilor decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente intre parti;

• Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptulde portabilitate al datelor.

 

2. Datele personale

• Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.

• Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume adresa, adresa de e-mail, numar detelefon, etc.

 

3. Colectarea datelor personale

• Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

• Numele si datele de contact(numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefonsi alte date de contact similare)

• Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.

• Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.

• Colectam date despre caracteristicile pe care le folositi, produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.

• Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile de limba si setarile regionale

 

4. Scopulcolectarii datelor personale

• informarea clientilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate;

• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordul.

• cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

 

De asemenea, Societatea noastră poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.6., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de plata/bancare furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre. Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitateale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unorcereri expres formulate.

 

5. Utilizarea datelor personale

• vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionate (pct. 4).

• vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct.4).

 

6. Securitatea procesarii

Datele personale vor fi prelucrate/procesate in mod sigur si sevor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotrivadistrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sauacces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmitereadatelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesareilegala. Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise laadresa noastră de email contact@diva-shoes.ro

 

7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

• clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.

• pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.     

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam contactati adresa de email: contact@diva-shoes.ro Cerere semnata si datata.

Abonarea la newsletter-ul nostru va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii, programe de, fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere/coduri de discount si oferte personalizate prin e-mail. Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra atunci verificați setările newsletter : https://diva-shoes.ro/magazin/index.php?route=account/newsletteral contului dumneavoastră.

Prin acest acord imi exprim in mod expres consimţământul casocietatea operator să preia, să prelucreze, să stocheze, să transmită, săutilizeze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, inlegătură cu executarea contractului/comenzii pe durata derulării acestuia și săasigure limitarea accesului persoanelor neautorizate la datele mele cu caracterpersonal